Centar za KULR

 

Promena može biti zabavna!

Želiš li i ti da “otključaš” svoje neograničene potencijale – SADA?

Ovo su programi u ponudi. Potrebno je da postaneš član Centra za kreativni i umetnički lični razvoj, jer samo članovi Udruženja imaju pristup ovim edukacijama.

***

Želiš da započneš dan na magičan način? Da radiš u kontinuitetu, kvalitetno, da brzo generišeš promene i otpustiš stvari koje te pritiskaju, a sve to za malo para?

Pridruži se online radionicama “Magično jutro sa Jelenom”.

Članarina za ceo mesec je 30 eura, odnosno 3500 dinara. Ako ne možeš da pratiš uživo, dobiješ snimak koji je doživotno tvoj, kao i promene.

Obrađujemo sve teme. Što više pitanja postaviš, to bolje.

Prati stranicu Jelena Stefanovic 

da saznaš kad kreće novi ciklus!

***

TMIntrospekcija je jednodnevni duboko transformativni seminar tokom koga se upoznaješ sa sobom kao nikada do sada. Mnogo toga se osvesti, otpusti, promeni i novo kreira. Sastoji se od sledećih radionica:

*Pisanje i introspekcija – individualne i online radionicerad sa unutrašnjim detetom;  nalaženje ograničavajućih ključnih verovanja, pisanje, introspekcija, preispitivanje, upoznavanje svog unutrašnjeg sveta emocija

*Art stres terapija – slikamo, pevamo, bojimo, pišemo; uz neki vid kreativnog izraza radimo na sebi, otpuštamo stres i bolje razumemo svoje emocije

*Napiši svoju novu životnu priču – autorski program koji predstavlja spoj umetničke edukacije i modernih koučing alata; preispitujemo svoj način razmišljanja, uverenja, stavove, a ujedno kreiramo svoju novu životnu priču

***

Sve ti se dopada?

Možeš da zakažeš svoj seminar – lično ili online!

Možeš zakazati i zasebne radionice.

***

VIŠE O:

NOVI KREATIVNI I TRANSFORMATIVNI PROGRAM

“NAPIŠI SVOJU NOVU ŽIVOTNU PRIČU

*Voliš da pišeš? I žudiš za promenom?

*Voliš da se zabavljaš? I biraš lakoću i radost?

*Uvek si znao/la da postoji nešto više i izvan ove realnosti i hoćeš da istražuješ i otključaš svoje kreativne potencijale i sposobnosti koje nisi ni znao/la da imaš?

*Ovo je program za tebe.

*Autorka svih programa u organizaciji Centra za kreativni i umetnički lični razvoj je Jelena Stefanović – pisac, producent, osnivač i predsednica.

umetnikduse@gmail.com

***

Promena zaista ne mora da bude bolna.

Kada bi se sutra probudio/la i mogao/la da odabereš bilo šta na celom svetu,

šta bi to bilo? Da li biraš sebe?