Centar za KULR

Promena može biti zabavna!

Želiš li i ti da “otključaš” svoje neograničene potencijale – SADA?

Ovo su programi u ponudi. Potrebno je da postaneš član Centra za kreativni i umetnički lični razvoj, jer samo članovi Udruženja imaju pristup ovim edukacijama.

***

Želiš da započneš dan na magičan način? Da radiš u kontinuitetu, kvalitetno, da brzo generišeš promene i otpustiš stvari koje te pritiskaju?

Pridruži se online radionicama “Magično jutro sa Jelenom” ili VOĐENO PISANJE DNEVNIKA 🖌️

Članarina za ceo mesec je 30 eura, odnosno 3500 dinara. Ako ne možeš da pratiš uživo, dobiješ snimak koji je doživotno tvoj. Kao i promene.

Obrađujemo sve teme. Što više pitanja postaviš, to bolje.

Prati stranicu Jelena Stefanovic

da saznaš kad kreće novi ciklus!

***

Novo u ponudi – EMOCIONALNI KOLAŽ 💙

Shvati kako funkcioniše tvoj unutrašnji svet emocija i kroz pisanje, bojenje, seckanje i lepljenje dođi do ključnih verovanja koje te u životu koče! Zabavno, a vrlo korisno!

Individualno i grupno, uživo i online!

….

TMIntrospekcija je jednodnevni duboko transformativni seminar tokom koga se upoznaješ sa sobom kao nikada do sada. Mnogo toga se osvesti, otpusti, promeni i novo kreira. Sastoji se od sledećih radionica:

*Pisanje i introspekcija – individualne i online radionice ~ rad sa unutrašnjim detetom; nalaženje ograničavajućih ključnih verovanja, pisanje, introspekcija, preispitivanje, upoznavanje svog unutrašnjeg sveta emocija

*Art stres terapija – slikamo, pevamo, bojimo, pišemo; uz neki vid kreativnog izraza radimo na sebi, otpuštamo stres i bolje razumemo svoje emocije

*Napiši svoju novu životnu priču – autorski program koji predstavlja spoj umetničke edukacije i modernih koučing alata; preispitujemo svoj način razmišljanja, uverenja, stavove, a ujedno kreiramo svoju novu životnu priču

***

Sve ti se dopada?

Možeš da zakažeš svoj seminar – online!

Možeš zakazati i zasebne radionice.

***

VIŠE O:

NOVI KREATIVNI I TRANSFORMATIVNI PROGRAM

“NAPIŠI SVOJU NOVU ŽIVOTNU PRIČU

*Voliš da pišeš? I žudiš za promenom?

*Voliš da se zabavljaš? I biraš lakoću i radost?

*Uvek si znao/la da postoji nešto više od dosadne svakodnevice i hoćeš da istražuješ i otključaš svoje kreativne potencijale i sposobnosti?

*Ovo je program za tebe.

*Autorka svih programa u organizaciji Centra za kreativni i umetnički lični razvoj je Jelena Stefanović – pisac, producent, osnivač i predsednica.

umetnikduse@gmail.com

***

Promena ne mora uvek da bude bolna.

Kada bi se sutra probudio/la i mogao/la da odabereš bilo šta na celom svetu,

šta bi to bilo?