Knjige

Knjiga “Suze peku samo prvi put” je autobiografska priča autorke Jelene Stefanović, ćerke Bobe Stefanovića, našeg velikog umetnika i legende domaće muzičke scene.

Drugi razvod, selidba sa dvoje dece i gubitak oca događaji su koji su joj u samo mesec i po dana promenili život iz korena. Dok prolazi kroz sve ove situacije, Jelena pretače svoje uzburkane emocije na papir i tako nastaje ova istinita priča o odrastanju, ljubavi, prihvatanju, opraštanju i pronalaženju sopstvenog životnog puta i svrhe ispunjene radošću, a sve kroz perspektivu odnosa sa rođenim ocem.

Knjiga se čita u jednom dahu, navodi na razmišljanje, dira pravo u dušu i izaziva emocije snažne poput zemljotresa!

Knjigu možete poručiti direktno kod autorke preko ovog sajta ili preko mejla umetnikduse@gmail.com

18358912_801512340003451_4060374005937948221_o

Evo šta su drugi rekli o knjizi…

“Knjiga je zanimljiva. Pisana je govornim jezikom, lako, čak vedro, tako da se čita u “jednom dahu“, ali čitaoca navodi na razmišljanje. Baš taj stil govori o snazi ličnosti koja se suočava sa životnim nedaćama i rešava ih. Čitaocu ostaje da se zapita koliko ima ranjenih duša oko nas, da li one vrište ili potiskuju svoj jad, da li guše svoje suze koje peku uvek, a ne samo prvi put i da li se svi na to navikavaju. Osnovna vrednost knjige je baš u tome što nas navodi na preispitivanje ponašanja prema drugima, naročito najbližima. Odgovornost nas poziva da razmišljamo o težini svojih reči i postupaka, jer nikada ne znamo kakve su posledice, naročito kod onih kojima ponos ne dozvoljava da to iskažu. Sreća je da je Jelena Stefanović svoja osećanja pretočila u pisani tekst iz koga možemo mnogo da naučimo.”

Mr Vesna Kršić Sekulić, redovni profesor

 Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu

“Kada sam pročitala knjigu Jelene Stefanović „Suze peku samo prvi put“, oduševila sam se! Poznajem je i dugo pratim njen rad, ali nisam ni slutila da u njoj leži ovakav talenat! Ova istinita životna priča, pomalo tužna, a opet nekako vedra, čita se u jednom dahu i na mene je ostavila izuzetno snažan utisak. Osim toga što predstavlja duboku psihološku analizu emocija, ujedno je i svedočanstvo o jednom vremenu koje nam je i dalje svima vrlo blisko. Imajući u vidu glavne aktere knjige, sigurna sam da će knjiga biti potpuni hit i pravo osveženje.”

Biljana Dujković, prijateljica i učenica

 Kundalini Reiki Majstor/učitelj

“Pročitajte ovu knjigu koja priča dve priče, pune emocija i životne istine. Iznenadiće vas način na koji Jelena, ćerka Bobe Stefanovića, govori o svome ocu, divnom umetniku, koji, na žalost, svoju priču nije uspeo da nam ispriča do kraja.”

Minja Subota

Porudžbinu možete izvršiti preko mejla

umetnikduse@gmail.com

ili preko Facebook stranice

Jelena Stefanovic

***

Knjigu možete nabaviti u sledećim knjižarama u Beogradu:

1. Dereta – Knez Mihailova 46

2. Zepter books – Knez Mihailova 42

3. Delfi SKC – STUDENTSKI KULTURNI CENTAR – Kralja Milana/Resavska

4. Prosveta – Knez Mihailova 12

5. SRPSKA KNJIŽEVNA ZADRUGA – Kralja Milana

6. Vulkan – Sremska

7. MALA AKADEMIJA – Djure Jakšića

8. Apropo – Cara Lazara 10

9. Beopolis – Dom omladine

…Kao i u sledećim knjižarama “Vulkan”:

1. Sremska

2. Ušće

3. Delta city

4. Kulturni centar Beograda

5. Vulkan NOVI SAD – Zmaj Jovina

6. Vulkan SC STADION – Voždovac

*** Za sve one koji žele da poruče knjigu “Suze peku samo prvi put”

iz zemlje i inostranstva preko interneta***

Ovo je internet knjižara https://www.knjizara.com/ preko koje može da se naruči knjiga i koja ima mogućnost lakšeg plaćanja sa inostranstvom, a cene su iste kao na sajtu izdavača “Čigoja”.

A ovo je link koji vodi direktno do knjige

https://www.knjizara.com/knjige/pretraga/0/-aktuelnost/all/c45496/Suze%20peku%20samo%20prvi%20put

%d bloggers like this: