Tekst mejla: Q&A samo za ekipu sa newslettera

Ovo je vanredni mejl koji vam pišem zbog brojnih pitanja koja dobijam putem mejla, inboxa, dm-a, pa želim ovom prilikom da odgovorim svima.

Prva i jako važna informacija: besplatne Zoom konsultacije više ne radim.

Umesto toga, organizovaću jednom mesečno grupne konsultacije preko Zooma za ekipu sa newsletter-a tokom kojih možete postaviti svoje pitanje. Pitanja možete slati i ranije putem mejla umetnikduse@gmail.com, a snimak ćete dobiti odmah po završetku sastanka. 

Prvi sastanak će se održati u subotu, 25. juna u 21h, a link za registraciju je ovaj Q&A – za ekipu sa newsletter-a

Nakon registracije dobijate link za pristup na mejl.

Takođe, obim posla mi je takav da zaista ne stižem da rešavam individualne probleme u dm-u. Još uvek mi kultura i pristojnost ne dozvoljavaju da prosto pređem preko poruke i ne odgovorim, ali uskoro ću nažalost biti prinuđena da tako nešto učinim, jer su mi važnije oči od rešavanja individualnih nedoumica za koje inače nudim tonu besplatnih sadržaja ili uz mesečnu članarinu koja je dostupna svima.

Individualne konsultacije su moguće ukoliko ste član našeg udruženja – uz plaćenu članarinu prve kategorije (3500 dinara), uz uplatu donacije (broj računa šaljem na upit) ili putem Paypala paypal.me/jelenastefanovich

U četvrtak sam održala i Instagram lajv gde sam odgovarala na vaša pitanja, a dosta sam pričala o teta hilingu o kome ste mi dosta pisali. Snimak možete pogledati ovde 

Pitanja i odgovori – Instagram live

Na veliki broj vaših pitanja postoji i veliki broj odgovora u okviru mesečnih online radionica koja organizujem u Centru, a članovi udruženja su mi prioritet i njima sam maksimalno i nesebično posvećena, o čemu su pojedini i javno pisali.

To su na prvom mestu naši jutarnji sastanci utorkom, sredom i četvrtkom od 09.30h pod nazivom Magična jutra sa Jelenom.

Preko linka koji sam podelila možete da saznate sve o ovim našim jutarnjim radionicama i druženjima tokom kojih imate priliku lično da me pitate ono što vas zanima – direktno ili putem mejla ako ste stidljivi.

Složićete se da mesečna članarina od 3500 dinara nije neka posebna cifra koju možete uložiti u kontinuirani rad na sebi i edukaciju.

Sve se radi preko Zooma, dakle možete biti i u Australiji, i u Americi, i učestvovati u našim programima. Takođe, svaka radionica se snima, pa NIJE NEOPHODNO DA UŽIVO BUDETE PRISUTNI.

Zašto je sve ovo bitno?

U nju ejdž čovek i upada kada sam sa sobom ne razreši neke stvari. Zbog slabosti koje nije prevazišao. A mi se tim stvarima i slabostima bavimo tokom Magičnih jutara, kao i tokom drugih radionica u organizaciji Centra za kreativni i umetnički lični razvoj – kroz razgovor, pisanje, slikanje, introspekciju, analizu, kreativni razvoj ličnosti, čitanje korisne literature, inspiraciju uz jutarnju kafu. 

Dakle, u pitanju je 100% #newagefree sadržaj!

Da objasnim zašto je ovo važno…

O emotivnim razlozima za ulazak u nju ejdž sam govorila ovde

Emotivni razlozi za ulazak u nju ejdž

Kako nas neka trauma uvodi u greh, pisala sam ovde

Trauma kao ulaznica za greh

Statistika pokazuje da veliki broj ljudi upadne u nju ejdž baš zbog porodičnog nasleđa, pa onda čeprka po porodičnim i sistemskim konstelacijama, poretku ljubavi, kroz slične tehnike u kojima se koristi grupna hipnoza kako bi cela ekipa ušla u isto “energetsko kolo”.  

Tokom junskog ciklusa bavimo se istom temom u Centru, ali na jedan informativan, edukativan i pre svega, kreativan način – kroz crtanje porodičnog stabla, analizu grafikona kako bismo stekli dublji uvid u porodične odnose iz kojih smo preuzeli određene obrasce.

O tome možete saznati više preko ovog linka

Kako nas oblikuje porodično nasleđe?

Cena mesečne članarine za SVE radionice u organizaciji Centra za KULR (uključujući Magična jutra, Porodično nasleđe, Art stres terapiju) iznosi 6000 dinara, odnosno 50 eura. 

Dakle, radimo svakog radnog dana.

Prijaviti se možete u toku naredne nedelje za junski ciklus, a isto tako možete dobiti pristup i materijalima iz aprila i maja meseca uz uplatu mesečne članarine za te mesece. 

U aprilu smo temeljno istraživali svoje emocije, odnose sa roditeljima, nelagodne situacije koje su na nama ostavile poseban trag, a tokom maja meseca samo pisali novu životnu priču i bavili smo se govorom kao pečatom ličnosti.

Sigurna sam da ćete znati da procenite šta je u ovom trenutku najbolje za vas.

U ponedeljak vam stiže novi mejl od mene. Ovoga puta ću vam otvoriti dušu i pričati o tome kakve sam sve bitke unutar sebe vodila pri izlasku iz nju ejdž haosa. Duboko verujem da će i vama sve to biti od velike koristi da izvojujete sopstvene unutrašnje bitke.

Sa ljubavlju,

Jelena Stefanović

%d bloggers like this: