Nova životna priča

~ Ovo je tekst od pre godinu dana… Neka i ove godine bude pozivnica za nešto drugačije! Jer, kod mene nikada ništa nije isto. Tu i jeste suština istraživanja, kreativnosti, umetnosti življenja… ~

Često sebe dovodim u situaciju gde se osećam kao (ili zaista budem) totalni početnik. To je zato što stalno biram da istražujem nove stvari i pomeram sopstvene granice. Iznova sebi postavljam nove izazove, tako mi je zanimljivije. Nekako mi je sladje i da izgleda kao da nemam pojma, nego da ceo život provedem na jednom mestu – u iluziji da sam mnogo dobra u jednoj stvari, a da se tako zapravo ne mrdnem ni pedalj.

✨Život je putovanje zbog koga se vredi blesaviti. Avantura prepuna neočekivanih zapleta… Šta ako svrha u stvari ne postoji? Šta ako je bivanje, putovanje i igra sama po sebi smisao svega što Jeste?!

📚Ako hoćete da izadjete iz kutije, još se možete prijaviti za kreativni i transformativni program koji prvi put radim ove godine u Novom Sadu u vidu celodnevnog seminara – “Napiši svoju novu životnu priču”.
Život je vredan življenja. Udahnite život životu!

Nedelja, 21.07. Novi Sad
Možete se prijaviti kod mene preko mejla
junkiesoultribe@gmail.com
Ili kod Aleksandra Obradovic
*****************************
I often bring myself into a situation where I feel like (or I really am) a total beginner. This is because I constantly choose to explore new things and move my own boundaries. I am confronting myself with new challenges, I find it more interesting that way. Somehow it’s sweet to make it seems like I have no idea, rather than spending my entire life in one place – in the illusion that I am very good in one thing, but I don’t actually move at all.
Life is a journey and it’s worth making yourself a fool sometimes for it. It’s an adventure full of unexpected turns …
What if the purpose actually does not exist? What if being, just going forward and playing are the true sense of everything that Is ?!
📚If you want to get out of the box, you can still apply for an online creative and transformative program “Write Your New Life Story”. Life is worth living. Breathe life into life!
junkiesoultribe@gmail.com
#jelenastefanovich #jelenastefanovichcitati #napisisvojunovuzivotnupricu #novazivotnaprica #centarkulr #capdcenter #magicandbeyond #thejunkiesoul


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s