Linearnost ove realnosti

learn-2

Ova realnost nas tera da funkcionišemo linearno. Odrasteš, završiš škole, imaš porodicu, decu, posao, stan, dobru platu, onda odeš u penziju i umreš. Većina onih koji su se posvetili postizanju ciljeva na taj način obično ih i postignu, pa posle nekog vremena krene depresija, osećaj odbačenosti, suicidalne misli, bolesti, anksioznost i krajnje nezadovoljstvo praćeno osećajem praznine. I tada ih pitaju: “Pa kako? Imaš sve što se poželeti može – dobar posao, stan, platu, dobar brak, a nisi zadovoljan/a? Ti si nezahvalan/a!” I tu se osoba još više zatvori i zaključa u pogrešnost, oseća se krivom što se ne oseća dobro, a niko je ne razume, niti ona sama uspeva da dokuči zašto je to tako, šta je to što zapravo nedostaje.

Mi smo beskonačna bića. Možemo biti i kreirati šta god odaberemo. Umesto da nam se u prvim danima života ponude brojne mogućnosti, obično dobijemo brojna ograničenja i uvodimo se u linearnost koja nas ograničava.
NEMOJTE NAM PRIČATI ŠTA NE MOŽEMO I ZAŠTO.
PRIČAJTE NAM ŠTA MOŽEMO I KAKO!
Uvek govorim – svi problemi koje imamo u životu, pa čak i oni zdravstveni, ne potiču iz razloga što nam nešto fali ili nedostaje. Oni nastaju zato što imamo „višak“ koji nikada nije ispoljen.
Znate gde se spotaknemo u toku brojnih transformativnih programa koje organizujem? Zapnemo kod pitanja – šta birate da kreirate? Kada biste imali neograničene mogućnosti, šta biste tražili za sebe?
Polovina se na to pitanje potpuno zablokira. Druga polovina misli da zna, ali već kod pitanja koje uslede, shvate da te ideje ne pripadaju njima, nego roditeljima, društvu, partnerima, usvojenom setu verovanja koje nalaže da “tako treba”. I kako se to može promeniti?
Pozivam vas da se priključite novom ciklusu Magičnog jutra gde ćete pokrenuti pitanja koja nikad niste.
A znate li o koliko stvari nikada niste razmišljali na različite načine koji prosto otvaraju čitavo polje novih mogućnosti? Ili se pridružite novom ciklusu programa “Napiši svoju novu životnu priču” koji kreće od 07.februara. Oba programa radimo online, dakle možete pratiti bez obzira na to gde se nalazite, a sve po simboličnoj ceni članarina – 30 eura u prvom slučaju i 50 eura u drugom. O kvalitetu programa, promenama, osvešćenju, otključavanju kreativnih potencijala i upoznavanju sebe na potpuno drugačiji način da i ne govorimo!
Može drugačije! Nemojte biti lenji za sebe, samo jedan život imate. Ako vi ne prekinete začarani krug, niko neće. Šta više, svi strahovi, brige, sumnje, frustracije živeće kroz vas i hraniće se vašom životnom energijom. Hoćete li to dozvoliti?
Pišite mi na mejl junkiesoultribe@gmail.com za više informacija. Na mojim stranicama uskoro detalji oko “Nove životne priče”, a “Magično jutro” je jutros krenulo, još nije kasno da se priključite, snimci su tu.
Šta sve zapravo možete kreirati, a do sada vam nije padalo na pamet?
Magičan dan želim 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s