Lako do promene – šta su Barsi?

accessBars

Sve naše misli predstavljaju elektromagnetni zapis smešten u 32 tačke na glavi koje se nazivaju – Barsi. Slično kao na kompjuterskom hard disku, u tim tačkama nalaze se uskladištene sve naše misli, stavovi, zaključci, odluke, definicije i uverenja koja kreiraju realnost koju živimo.

Ukoliko se nekog stava, odluke ili uverenja čvrsto držimo (jer se to možda jednom pokazalo kao “ispravno” za nas), tada kreiramo gustu energiju koja nas ograničava i ne dopušta nam da živimo život kakav želimo.

U toku tretmana, Barsi se lagano dodiruju, pa dolazi da pražnjenja tog našeg unutrašnjeg hard diska i brisanja svih nepotrebnih “fajlova” koje smo prihvatili od rođenja do danas (i šire), a koja nam više ništa ne znače u životu. Raspršuju se polariteti naših misli, stvaraju se nove sinapse i energija počinje nesmetano da teče. Kad otpustimo ono za šta smo se čvrsto držali, naša realnost počinje da se menja.

Bars tretman se u nekim delovima Amerike može dobiti uz zdravstenu knjižicu. Bezbedan je tako da se može raditi trudnicama i bebama. Zahvaljujući ovoj tehnici, hiljade i hiljade ljudi širom sveta uspeli su da promene mnoge aspekte svog života – uključujući novac, zdravlje, odnose, izgled, oblik svog tela, telesnu težinu i mnogo više od toga. Neki su počeli da rade posao koji vole i žive svoju pravu svrhu izlazeći iz začaranog kruga drame i traume za šta su nas učili da je neizostavni deo života. A nije, zaista!

Koliko god to nekima zvučalo kao bajka ili naučna fantastika, posle Bars tretmana  počinjemo da dopuštamo da nam sve što odaberemo u životu dođe sa radošću, lakoćom i u obilju!

Bars tretman opušta, podmlađuje, isceljuje, unosi mir, radost i neverovatan osećaj lakoće u telu, briše ćelijsku memoriju, otklanja blokade, strahove, depresiju, proširuje svest, otvara za nove mogućnosti i “otključava” sposobnosti koje smo duboko u sebi “zaključali”. Smiruje um, pa se posle tretmana pretvaramo u “hodajuću meditaciju”, stajemo u pun kapacitet i svakoga dana postajemo sve više ono što jesmo, a ne ono što su nas učili da budemo. Svakodnevni pad energije i iscrpljenost postaju daleka prošlost!

“U najgorem slučaju, posle Bars tretmana ćete se osećati kao posle dobre masaže. U najboljem, promeniće vam se život iz korena.”

Dr Dain Heer, osnivač Access Consciousnessa

Tretman se radi kontaktno i možete ga zakazati

putem mejla junkiesoultribe@gmail.com

Više informacija preko FB stranice

https://www.facebook.com/junkiesoulmagic

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s