Šta su implanti?

9e58d94af438532c430a7caacc97911c--quantum-physics-twin-flames

Šta su implanti?
Ovde ne govorimo o veštačkim grudima, napućenim usnama ili o protetskim radovima koji se unose u telo. Ovde govorimo o “ubačenim” misaonim obrascima koji izazivaju odredjene emocije i reakcije, programima i verovanjima zbog kojih nekad mislimo da nismo rodjeni pod srećnom zvezdom i pitamo se jesmo li gadjali Boga kamenjem kad nam se tako nešto stalno dešava.
Kako se to ispoljava?
Stalno imamo osećaj da se vrtimo začaranom krugu i okreni-obrni, uvek se javlja isti strah, ljutnja, bes, krivica, osećaj da nismo dovoljno dobri ili da smo odbačeni, neprihvaćeni i nevoljeni.
Ti implanti predstavljaju elemente koji nas sabotiraju, ometaju, drže pod kontrolom i u odredjenim društvenim okvirima, pa ukoliko ne znamo kako da izadjemo na kraj sa njima, iznova ćemo se zaključavati u “pogrešnost” i provoditi dobar deo života u “kopanju”, istraživanju šta to sa nama ne valja, očajanju i naporima da živimo “pristojan” život. I iznutra ćemo i imati osećaj da nešto tu ne štima i da to nije to, jer stvarno i nije. To naše biće zna. Ali, pošto logičnim umom ne možemo da dokučimo kako ovog čuda da se ratosiljamo, a i ostali vode svoje bitke, u jednom trunutku ćemo poverovati da to baš tako treba.
I tu su implanti uradili svoj posao. Upotrebljena je naša moć kreacije da sami sebe održimo u večitom ropstvu, da nikad ne razvijemo svoje potencijale i ne živimo život kakav zaslužujemo. To se dešava kad poverujemo da moramo da učimo još i da stalno nešto “čistimo”.
Kako se osloboditi implanta?
Zapravo, vrlo lako. To je nešto što radimo u Accessu. Uvek možete doći na Bars obuku, pa se osloboditi ograničenja iz kojih funkcionišemo vekovima, a možete i probati Bars tretman pre toga. Mnoge elemente i alate koji su meni pomogli, ubacila sam u svoje kreativne i transformativne programe koje možete pratiti online gde god da se nalazite, i to po vrlo pristupačnoj ceni ako ste član Centra za KULR.
Pitajte sebe šta vam je doprinos. Biće koje je beskonačno sve zna.
Zatim odaberite (ili ne – i to je izbor). Važno je samo znati da može drugačije.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s