Božićna poruka

26169195_1029870327180025_7687692253702518530_n – kopija

Danas je Božić. I baš na današnji dan reći ću ti nešto što ti možda niko do sada nije rekao. Jer, učili su nas toliko toga, ali neke stvari su nam prećutali, verovatno jer ni njima nije imao ko da kaže, pa nisu ni znali. Dakle…

Ti si jedno predivno biće.

Duša ti je besmrtna.
Tvoja suština je Radost.
Od Ljubavi si stvoren/a
Svetlost je tvoja prava priroda.
Samo u jednoj ruci imaš električnog naboja da osvetliš ceo grad.
Ako ne veruješ, pitaj bilo kog doktora da ti objasni kako nervni sistem šalje električne impulse do svakog dela tvog tela, kako funkcioniše EEG, a neka ti ispriča i kako mozak odašilje elektomagnetne talase – što predstavlja komponentu svake tvoje misli. Ali, i svega što postoji – u tebi i oko tebe. Jer, cela “kvantna supa” u kojoj živimo je baš to – električno i magnetno, tj. elektromagnetno polje. Kako ti ova informacija može biti od koristi?
To znači da si povezan/a sa celinom.
To takodje znači da u tebi plešu molekuli u prostoru isto kao u kompu, telefonu, stolici, moru… A da bi se taj ples zaustavio, potrebna je mnogo veća količina energije nego da se samo prepustiš i pratiš tok svega što Jeste. To znači da ti treba mnogo više snage da stvoriš blokadu, bolest i zastoj nego lakoću i radost – jer to već jesi. Samo moraš biti toga svestan ili svesna. A onda unesi još svetlosti i ljubavi – namerno.
A sve priče o tome kako ne možeš, ne smeš, ne treba, ne zaslužuješ, da nisi dovoljno dobar/a i tome slične – drže te u zabludi da si odvojen/a, da bi se plašio/la sopstvene snage, jer ako staneš u svoj kapacitet, dogodiće se nešto strašno: bićeš radostan/a, zdrav/a i ispunjen/a. Bićeš doprinos svima oko sebe, pa i sebi samom/j.
I baš na današnji dan – obriši sve te priče iz glave, budalasta uverenja i uobrazilje, pa ih predaj Gospodu koji je baš danas došao da te spase.
Baš tako, lako i jednostavno. Takoreći prirodno.
Srećan Božić!☦️💙

🎄

🎁

🎅

💫

Hvala Zoranu za predivnu i magičnu fotografiju
🙏

🌈

#merrychristmas
#inspiration
#jelenastefanovichquotes #jelenastefanovichcitati #magicandbeyond
💫
#thejunkiesoul #conscioussness #innerwisdom

💕

JS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: